21.3.11

::Saya Dah Agak Dah::

Mase awal2 buat blog nih..hehe ikut org je, sbb mase tu new yer! awal tahun lagi..
Keje opis pun masih suam2 kuku...tader ape nk dirisaukan! Tapi hati ni risau juge takut tak boleh nk coop dengan keje yang pastinya akan belambak2 nnt.

Dan akhirnya............

ape yang sy risaukan telah menjadi kenyataan...oh tidaaaaaaaaaaakk!..
blog ni la tempat meluahkan perasaan, tapi hanya sekadar singgah...
hmm..tak sempat nk bercerita macam awal2 tahun dulu...

hmm..takpe la..harap2 by end of MEI, sume keje akan settle, dan boleh la sy start bercerita balik..;p

7 comments:

PUANSTOBERI said...

ce citer..ce citer...

Hihik..tkpe, nati da tak bz sambung bercerita yer..kak reen tumpang baca jer.

Irtiyah said...

salam

tak pe la.. bila perlu datang lah meluah rasa.. tak perlu rasa bersalah ke apa.. yg penting bila perlu ia ada..

sib baik blog2 kita ni tak ada perasaan kan? :)

Lizzie Yasmin said...

asal update kn jer...

Lizzie Yasmin said...

asal update kn jer...

fadwah said...

macih sume kerana memahami ;p

Jerung Gergasi said...

ok la klu seminggu sekali update ..=)

CikTomyam said...

salam kenal dari cik tomyam..^^