26.4.11

::Kenapa Tak Dapat Buat IUI::

hanya sekadar berkongsi dengan sesiapa yang sudi n hanya kepada follower shj!

Emel saya untuk kata kunci @

fadwah83@gmail.com


5 comments:

Lady Mira said...

ooh ... mmg doc tak kasi buat iui if telur byk. hari tu lady pun camtu gak... with ubat puregon... dpt 8 biji yg besar... so xleh buat... tp mesti doctor suggest leh buat normal intercource kan?

PUANSTOBERI said...

La Tahzan dear... pasti ada hikmahnya. Sabar ye..

fadwah said...

Lady Mira : wow hebat la lady Mira ni..hehe pastu cmne, lady mira try tak buat secara normal? mcm kes fad, doc tak galakkan juge. ;(

Kak. reen : macih..ye sy yakin ade hikmahnyer

Lady Mira said...

ada try cara normal... tp masih xda rezeki... mmg frust gila la time tu... then break 3 bln.... br ni buat iui... failed jugak... huhu

fadwah said...

owh ye ke..hmm..Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk insan2 macam kite kan lady mira. InsyaAllah our time will come.