28.4.11

::Suburnya Kamu::

Pagi tadi mase tengah beli makan bekpes kat kantin opis..

saya: Eh "A", hai ape khabar?
"A" : Baik..

Saya: Tahun ni awak tak (perbualan yang di t....ut kan?) ;p
"A" : Tak..saya pregnant!

gulp..telan liur saya. seronoknyer dah peknen lagi..dah masuk anak yang ke tiga. wahh senangnyer lekat kan? Bahagian and rezeki masing2..seronok bagi pihak "A" sbb rezeki melimpah ruah. Ya Allah kurniakan lah kami zuriat ya Allah!

Seronok kan tengok depa yang subur2 ni? siap boleh plan bile nk ML untuk dapat baby..uhuk~~~

4 comments:

su su said...

insyaallah..samapi rezeki kita ke arah itu nnt

mahujadiibu said...

HAAH..tp kadang ada jugak yg sobor2 ni duk banggo depan kito noo..huhu..inshaALLAH aminn

aDieyZa said...

dear, banyakkan bersabar.. hope ada rezeki utk kita memiliki zuriat sendiri.. sabar yer dear..

p/s: nice blog dear.. keep blogging!!

fadwah said...

thank you aDieyZa! ;) Banyak2 bersabar kan..bergumbira selalu yeah!